tisdag 19 maj 2009

Har ångest

Över att jag typ inte har en enda "tjocktröja, huvtröja, hood" att ha över mina kläder. står alltid där med mina jeans och ett linne sen har jag aldrig någonting att ha över, är det någon som vet var man kan hitta snygga tjocktröjor? Lite halvtråkig outfit iknow menmen. känner mig rätt deppig idag, helt sjukt brukar alltid vara väldigt glad men igår och idag känns det som om allt bara är fel, vill bara gå och lägga mig. Nu ska jag iallafall träffa Sebbe, vi ska till stan en stund. Hoppas ni får en bra dag

Hårproblem

Mitt hår är ett stort problem av mitt liv, haha. Har typ gått igenom sjukt mkt med mitt hår, frägat det fram och tillbaka från svart till brunt till blondt + att jag hållt på att slinga det sen jag var 13 bast. det har slitit sjukt mycket på mitt hår så måste klippa flera centimeter varje gång jag är hos frisören och jag brukar gå dit kanske varannan månad för mitt hår går typ av pga att det är så behandlat. Har gjort avfärgning en gång det var nog en av de värsta grejerna jag gått igenom. Fick sitta där i SERIÖST 7 timmar!!! helt galet, det blev dessutom sjukt fult. Ah så jag har gått igenom rätt mkt när det gäller mitt hår. Nu har jag äntligen slutat att slinga, färga och behandla mitt hår med konstiga produkter. Låter det vara naturligt därav har jag väldigt mycket utväxt just nu, Grejen är att jag vill ha tillbaka min naturliga hårfärg som är lite mörkblond kanske så försöker få det att växa ut så mycket som möjligt. Har dessutom inte klippt mig på ett halvår nu för att jag vill att håret ska växa och bli långt för en gång skull men nu börjar det gå av så någon gång i veckan ska jag bli klippt av Sanna en kompis som utbildar sig till frisör. Billigt + att hon är sjukt duktig. Här har ni ett litet collage över några av mina hårfärger under åren. Har som sagt haft brunt/svart hår 3 gånger, varje gång jag gjort det har jag ångrat mig efter några månader pga att jag hela tiden var tvungen att färga i utväxten och att jag inte gillade att håret skiftade rött men jag har endå gjort det 3 gånger. Bilden där jag sitter ner (efter en konsert) med en svart ruta för ansiktet det var typ så mitt hår såg ut efter avfärgningen efter jag hade haft svart hår.

Godmorgon

Jobbade hela kvällen igår, är helt slut. Inte nog med att vi hade sjukt mkt att göra mådde jag också asdåligt. Mår lika crap nu, vill bara sova bort hela dagen. Ska dricka lite varm nyponsoppa det blir jag alltid lite glad av :) Vet inte riktigt vad jag ska skriva om idag man tappar intresset rätt fort när man inte får så mycket respons. btw. här är min nya jeansskjorta, köpte den häromdagen :D älskar den, kommer bli perfekt nu till sommaren.