tisdag 17 november 2009

22:56

Här har ni lite dåliga bilder på min nya hårfärg och dagens outfit ;D varsegod.
Sitter och kollar på en dokumentär om en man kallad för "iceman", han har mördat över 100 människor "för" maffian. Han fick en uppgift att mörda, utan frågor och fick pengar för det. Sen mördade han också folk privat för "skoj skull". Älskar dokumentärer, tycker det är så otroligt intressant.

Update:

Har varit och fikat med mina vänner på pacha lounge ikväll, riktigt mysigt. Just nu sitter jag i myskläder och funderar vad jag ska göra med resten av kvällen, är sugen på att spela lite the sims....eller kanske se en film. Jo just det, har tänkt att skaffa mig en almenacka med egen design och bilder. Man kan göra en här, riktigt fräckt faktiskt! :D i want one-

Inspiration

Inte så mkt min stil kanske...men sjukt snyggt. De är precis ett par sånna byxor jag vill ha. Snyggt med både klackar och converse till. Snyggt snyggt snyggt!!

Aussie 09

Det är alldeles tomt hemma nu när mamma har åkt. Hon åkte igår vid den här tiden...saknar henne redan dessutom är jag sjukt avundsjuk, vill också åka till Australien igen!! här har ni lite bilder från när vi var där i våras.

Josefine (min lillasyster), Caroline (min storasyster) och jag. Den bjuder jag på hahaha ;) Jag och Carro på Ikea i Australien, vi åt köttbullar och potatismos mumma !