fredag 26 juni 2009

Update:

Nu drar jag till Caroline på förfest sen blir det utgång :)

Lite nytt ;D

Hej snyggingar

är äntligen hemma, har suttit i soffan åh ätit banana skids och druckit red bull för att jag ska bli pigg igen. Har inte mått speciellt bra på jobbet idag. Tror det beror på värmen och att vi saknade personal. Mår iallafall bättre nu :) ska lägga mig ute i solen lite sen göra iordning mig inför kvällen. Skall till trädgårn med några kompisar :) kommer bli kul! Hann faktiskt en snabbis till stan innan jag började jobbet. köpte ett par jeans, en bh, ett lite och lite annat krimskrams. Visar er lite senare

Ville bara säga att...

Jag älskar dig min bästa vän <3
put yourself out there ;)

NU:

workworkwork !!!!!!!! (ni som har semester, sommarlov eller som helt enkelt inte jobbar just idag kan känna sig jvligt lyckliga för de skulle ja gjort)

Svar på frågestunden.

Har du pojkvän?:) Nej jag har ingen pojkvän varför är du så vacker? vet inte vad ja ska svara på den frågan :) men tack typ :D Tips på nått bra badställe i Göteborg? Jag bor inte i Göteborg utan i Kungsbacka en liten bit utanför så jag badar i Åsa/vitasand. Vilken är din favoritaffär? Måste faktiskt ta åh säga H&M och Ginatricot där hittar man alltid något :) Har du några bra shopping tips? vet inte riktigt va du vill ha för svar på den fråga. Menar du favorit affärer så är det dem jag nämde ovan. annars ska man köpa sånt man trivs i inte för att de är modernt. vad skulle du inte klara dig utan? gah så svårt, jag skulle faktiskt inte klara mig utan min familj <3 har du alltid bott i kungsbacka? Nej, jag har bott på en massa ställen. Alingsås, kullavik, 3 ställen i kungsbacka. så jag har flyttat en hel del. Om du inte hade varit dig själv, vilken kändis skulle du då vilja vara och varför? Svår fråga. Lindsay Lohan är sjukt snygg men hon har ju flippat ur de senaste åren. väljer nog beyoncé för hon är snygg, smart och framgångsrik. vilka texter är det du funderar på att tatuera i nacken? funderar på några texter från mitt favorit band mcfly som betyder väldigt mkt för mig. Exakt vad vill jag inte avslöja riktigt än. vad är en perfekt sommarkväll för dig? Jadu, skulle väl vara en solig kväll på ett kafé eller vid stranden:D vart har du köpt brillorna som du har på din header ? och vart har du köpt din hulken t-shirt? Glasögonen har jag hittat på tradera och tishan är från H&Ms herravdelning :D:D tjänar du pengar på din blogg? hehe, nej det gör jag inte :)