onsdag 23 september 2009

22:26

Detta låg i paketet. En "jacka" och den håriga halsduken. Är riktigt nöjd. Nu tänker ni säkert: shiiet va mycket halsdukar tjejen köper!! haha men man har alltid något man är svag för och min svaghet är halsdukar/sjalar. Kläderna kommer från ginatricot ;)
Funderar på att "pimpa" jackan lite..kanske fästa lite nitar eller något på axlarna?

Update:

Kom precis hem. har vart nere vid smarholmen tillsammans med victor. Det blåste och var väldigt kallt. men mysigt :) haha ahr typ fått värsta huvudvärken för det var så kallt. Ska bara mysa lite i soffan sen visar jag vad jag fick i paketet som jag hämtade förut :)

Outfit of the day

Här har ni en dagens outfit ;)
Ska laga mat nu, de är min tur idag. Så tänkte satsa på köttbullar & makaroner ;) mumma! Idag har jag inte gjort något märkvärdigt typ slappat och vart iväg & hämtat ett paket. Visar er lite senare vad som låg i det :) Ja, nu blir det till att laga mat ;)

G'day

Just nu äter jag clementin, någon mer än jag som typ älskar clementinerna under hösten/vintern. De är så små, sura och beroende framkallande. äter flera om dagen haha ;D Ska iväg och hämta ett paket nu bla. När jag är tillbaks så tänkte jag visa er dagens outfit. puss

Thoughts

Ni behöver inte läsa detta men ja behöver bara skriva av mig lite helt enkelt. för ungefär 6 månader sen var jag riktigt "lycklig". Med detta menar jag att jag mådde precis så som jag ville och vill må. Var dock arbetslös och gjorde för de mesta ingenting. Men det var också då tiden innan jag började köra bil hela tiden (fick körkort för ungefär 1 år sen) och sen fick jag plötsligt jobb på McDonalds. Detta ledde till att jag gått upp ungefär 5 kg. åååh det låter så hemskt när jag ser det framför mig. Det är inte så att jag tycker att jag är tjock. Men jag trivs inte med mig själv på senaste tiden, finns en hel del kläder som jag får på mig men som nästan är på gränsen för små. Kan egentligen inte skylla på att jag jobbar på McDonalds och det är därför jag gått upp. Det är mitt egna fel, att jag väljer att käka där typ nästan jämt när jag jobbar. Hade en period när jag alltid tog med mig mat men det blir inte av så ofta längre. Får ta åh rycka upp mig lite, Jag trivs inte så som jag är nu. Jag vill må bra. Därför "inleder" jag idag ett mål att gå ner 5 kg tills den 1 december. JAG SKA KLARA DET DEN HÄR GÅNGEN!

Godmorgon

Är ledig idag, känns riktigt gött. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på än. Men ska iallafall äta frukost nu så här har ni en låt sålänge ;)