söndag 21 juni 2009

"Dagens fråga"

Är det någon annan än jag som tycker att robert pattisons kropp inte är speciellt...fräsh helt enkelt. Han har super breda höfter dessutom. Visst man ska inte klaga på hur folk ser ut men typ när folk bara aaaaah kolla in vilken snygg kropp han har så undrar man ju liksom hur folk tänker. så vad tycker du om Robert pattisons kropp?

11 kommentarer:

  1. jag tycker att du är helt underbar madde<3 och jag tycker att den är blek.

    SvaraRadera
  2. hahaha, såå underbaar ::D aah den är rätt blev undra varför? XD

    SvaraRadera
  3. Tack! :D
    Jag tycker Rob är snygg när han spelar Edward, för då är han ju verkligen ordning gjord och stylad, men i verkligheten när han ser ut som sig själv så ser han rätt sunkig ut ;)

    SvaraRadera
  4. sv: tack så mycket! och jag älskar din header, jätte snygg bild! hugs

    SvaraRadera
  5. Jag svarar med en fråga...

    Hade jag haft den kroppen så hade jag mått toppen. Nu är det tyvärr så att jag redan har den kroppen... är jag då på väg mot botten?

    SvaraRadera
  6. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  7. håller med dig. så snygg kropp har han faktiskt inte. :P

    SvaraRadera
  8. Nu ska vi inte tracka ner på Edward!! just det som edward är han het!! men då fokuserar man på hans heta blickar hela tiden och hans markanta kindben.. men på den bildewn du har där , är han kankse inte så snygg... men vem är charmig på en bild när man tar på sig ?? hehehe ... PUSS /sara b

    SvaraRadera
  9. Jag tycker att han är väldigt blek, och musklerna han har på bilden är ju från inspelningen av New Moon, och jag hörde att dom var ditmålade? Så hans kropp e ju inte så go, men jag tycker att hans käkben bara är så himla snygga på nått sått? www.lovany.blogspot.com

    SvaraRadera