torsdag 11 juni 2009

kärleken

Jag har gått hem i regnet och när alldeles blöt. Ska gosa ner mig i sängen nu och sooova enda till klockan halv8, sen måste jag iväg till jobbet. Den egentliga anledningen till varför jag sitter vid datorn nu istället för att gå och lägga mig är att jag bara vill säga att ja är sååå otroligt olyckligt "kär" i en helt jvla för bra kille. Så orättvist. Hade han eller ja vi typ sågs några gånger förra sommaren och sen planerade vi att träffas igen men de blev aldrig av för han åkte iväg till lumpen, aaaaah han är såå himla snygg. typiskt mig så håller jag avstånd till dem ja gillar. Ja är feg helt enkelt. Och tro mig, de är riktigt sällan jag verkligen gillar folk. godnatt <3

4 kommentarer:

  1. Men shit du låter ju verkligen kär:) och det är ju typ det jobbigaste som finns. Om han känner, eller kände likadant för dig så kan du ju försöka få tag i honom kanske. Så han fattar vad han har miste om;) Hoppas det går bra och lycka till - Vi syns!

    SvaraRadera
  2. Men shit du låter ju verkligen kär:) och det är ju typ det jobbigaste som finns. Om han känner, eller kände likadant för dig så kan du ju försöka få tag i honom kanske. Så han fattar vad han har miste om;) Hoppas det går bra och lycka till - Vi syns!

    SvaraRadera
  3. Åk och hämta hem honom! :)

    SvaraRadera
  4. aw tack så mycken "anonym" de var riktigt gulligt av dig :D:D

    SvaraRadera